mandag 26. mars 2012

Isfiske

Lillebror trengte nye votter. De deilige, myke og varme strikkevottene kjøpt av ei gammel dame som spinner garnet selv, ble for tykke til de litt mer vanntette vindvottene. Og med påsken rett rundt hjørnet, og dager på fjellet var det nødvendig å strikke litt slankere votter. 

Jeg fant mønsteret goldfish på Ravelry, og lime og gressgrønn 3-tråds fra Nøstebarn i lageret (lime er en utgått farge). Svusj, så var vi ferdig. Rett og slett et formiddagsprosjekt om du er hjemme, eller en kveld på sofaen. Veldig greit med litt kjappe ting innimellom. 
Men ville lillebror ha de på seg?! 
Nei! Kanskje de småsyke gullfiskene så litt for grønne ut...?


Etter noen runder på kjøkkenet med småvotter på store pappahender jaktende på en liten gutt var det gøy å ta de på. Og jeg fikk se at de passa ihvertfall.
Så var det tid for å ta bilde. Og fotograf ble... ...lillebror!Også var vi på isfiske i helga og dro opp den aller, aller største fisken noen noensinne hadde sett;)

1 kommentar:

  1. Hei! Fine votter! De er på lista mi over planlagte strikkeprosjekter, fint å få høre om de funker. Kanskje vi får til å treffes denne uka her?
    Klem

    SvarSlett